40 år med affald

Billedet som ligger bag den grønne farve er fra Skårup, og med sorteringsanlægget, som blev indviet d. 1. maj 1990, i forgrunden.

D. 13. november 1979 blev Renosyd oprettet som virksomhed, og fejrer derfor i år, at have eksisteret i snart 40 år.

 

Jubilæum i Renosyd

I uge 39 afholdte Renosyd jubilæumsuge, og satte fokus på 40 år med affald. Hvad er der sket i "Renosyd-land" i de 40 år?

Vi har fået genbrugspladser, vi har fået et kraftvarmeanlæg, vi har fået sortering og vi har fået nogle ansvarsbevidste kunder. Der er sket meget på 40 år. 

Se også vores film:

Se jubilæumsfolderen her 

 

 

 

TRASH ART i Værdicentralen

Billedkunstner Lise Vestergaard besøgte Værdicentralen lørdag d. 28. september, hvor hun færdiggjorde et billede lavet af genbrugsartikler fra Værdicentralen. Nogle af de ting, der bliver smidt ud på vores genbrugspladser, ender på Værdicentralens hylder og giver glæde og værdi for andre. Og lørdag d. 28. september gav det værdi til Lise's kunst. Og billedet som Lise har kreeret sættes til salg på genbrugsauktion.dk d. 5. november kl. 12.00.

Pengene fra auktionen bliver doneret til et lokalt genbrugs-initiativ, som gør en forskel. 

Som kunde i Værdicentralen kan du i uge 44 være med til at afgøre, hvilket lokalt initiativ, der er det bedste genbrugs-initiativ. Afstemningen foregår oppe i Værdicentralen i butikkens åbningstider fra mandag d. 28. oktober til mandag d. 4. november.

 

Se her tilblivelsen af billedet - vær med i budrunden fra d. 5. november og støt et lokalt genbrugsinitiativ.