Privatkunder: Har du spørgsmål til din faktura?

Det er første gang vi i Renosyd sender fakturaer via e-Boks, og derudover med nye priser. Så vores kundeservice arbejder på højtryk for at hjælpe jer alle. :)

 

Betalingsservice

Det har ikke indflydelse på din nuværende betalingsservice aftale – den fortsætter som ellers. Og som der står nederst på fakturaen, opkræves beløbet via Betalingsservice og du skal ikke foretage dig noget. 

 

Priseksempel på affaldsbeholdere

Vi gør også opmærksom på, at du fortsat betaler et genbrugspladsgebyr. Det fremgår ikke i priseksemplet i det brev du har modtaget i e-Boks, da denne tabel har fokus på affaldsbeholderne. Priseksemplet er i øvrigt for et helt år, hvor din faktura betales halvårligt.

Se også det omtalte priseksempel her

 

Sommerhusejer?

Vi har taget pap- og papirbeholderen ud af genanvendelsesgebyret hos sommerhusejere, da sommerhusejere ikke har valgt ordningen til. Det er altså ikke muligt at bestille en pap- og papirbeholder til dit sommerhus, som det ser ud nu. 

Vi henviser til en snak i grundejerforeningerne, og kommer gerne ud og sparrer ift. en eventuel fællesløsnings-ordning.

 

Læs mere her på hjemmesiden

Du har mulighed for at læse mere om din affaldsløsning her på hjemmesiden eller via selvbetjening. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail, men der vil være lidt ventetid, da vi oplever mange henvendelser lige nu.

Tak for din forståelse.

 

Iøvrigt - printer du direkte fra internet explorer?

 Når du printer din faktura, så undgå at printe direkte fra internet explorer. Her tværer den teksten ud, og du vil derfor ikke kunne læse teksten. Brug en anden browser.