Myndighederne: Genbrugspladserne kan igen åbne for private kunder

28. mar 2020, 20:03

Sundhedsmyndighederne vurderer nu, at kommunerne kan åbne genbrugspladserne for privatkunder, hvis en række sikkerhedsforanstaltninger følges. Renosyd glæder sig derfor til at åbne for alle fem genbrugspladser fra tirsdag d. 31. marts.

Der er kommet en ny vurdering fra Styrelsen for Patientsikkerhed, som vurderer, at det vil være sundhedsmæssigt forsvarligt at genåbne genbrugspladser for private, hvis det sikres, at de borgere, der kommer på genbrugspladsen, holder afstand til hinanden og til personalet, så der ikke opstår situationer, hvor borgerne kommer i tæt kontakt. 

Derfor vil der komme en række retningslinjer, når man den næste stykke tid skal have adgang til vores genbrugspladser, som er vigtige at følge. 

Følg med på Renosyds hjemmeside, sociale medier og i app’en, hvor vi vil oplyse åbningstiderne og de nye retningslinjer ifm. smittefare.

Vi arbejder hårdt for at få detaljerne på plads til jer, men vi kan ikke give svar på det hele på én gang, så vi håber I vil have tålmodighed med os. :)