I år er der en uge 53 - hvad betyder det for dine tømmedage?

09. dec 2020, 12:00

Årets sidste uge hedder i år 53, og ikke 52 som normalt. Der vil altså være to ulige uger efter hinanden. Nemlig uge 53 og uge 1. 

Som så mange andre kunder, er du måske vant til at huske tømning en bestemt ugedag i enten ”lige” eller ”ulige” uger. Og for ikke at ændre på rutinerne omkring affaldsbeholderne, så fortsætter vi som hidtil.
Men det betyder selvfølgelig, at der i et par uger, vil være nogen, som føler vi tropper op lige ofte nok. Og andre som savner vores chauffører. 

 

Får du normalt tømt i lige uger? 

For alle de berørte kunder med tømning i lige uger, sørger vi for, at det bliver muligt at stille en ekstra sæk med affald ved siden af beholderen på tømmedagen i uge 2 - uden beregning.
Denne ekstra service gælder kun restaffald. 

Hvis du er tilmeldt SMS-påmindelser eller push beskeder på telefonen, så skal du intet foretage dig, men bare stille frem som du plejer, når du får din SMS eller push besked. Du kan altid tjekke dine tømmedage i din selvbetjening: 

Klik her, og besøg din selvbetjening 

Har du spørgsmål til dine tømmedage, til ekstra sækken eller lignende, så sidder vi klar på 86525211 eller e-mail: kundeservice@renosyd.dk.