Besøg os

Hvis du f.eks. vil gennemføre et undervisningsforløb om miljø og genbrug, så brug et besøg hos Renosyd som et spændende indslag. I kan komme på rundvisning på et eller flere af vores anlæg, og vi stiller os gerne til rådighed for en snak om sortering, indsamling og udnyttelse af værdien i affald.

Hvor kan jeg få rundvisning?

 • Renosyds genbrugspladser
 • Værdicentralen - Renosyds genbrugsbutik i Skanderborg eller Odder
 • En sjælden gang også vores energianlæg i Skanderborg (kun for elever på en videregående uddannelse, ved særlige lejligheder, eller ved besøgende med en helt special interesse)

Har du andre idéer, så lad os endelig høre!

Hvem kan få rundvisning?

Alle kan få en rundvisning, hvis vi bare kan passe det ind i medarbejdernes vagtplaner. Vi har bl.a. haft besøg af skoler, børnehaver, gymnasier, foreninger m.fl. Så du er også velkommen! 

 

Hvordan foregår det? 

Vi kan have ca. 20 besøgende med på rundvisning ad gangen. På genbrugspladserne kan vi kun tage imod to besøg pr. uge pr. genbrugsplads.

En rundvisning tager ca. 1 time og 15 minutter, og foregår på udvalgte dage f.eks. tilbyder vi ikke rundvisninger på mandage.

 

Alle rundvisninger ligger i tidsrummet tirsdag til fredag mellem kl. 10.00 – 16.00. Fredag dog kun til kl. 13.00, da vi gør klar til weekenden. Vi placerer rundvisninger på udvalgte dage, da der skal være en medarbejder på arbejde, som er med i undervisningsteamet.

I særlige tilfælde kan der laves aftaler ud over denne tid.

 

Kan det supplere undervisningen? 

Ja, det kan det. Vores rundvisninger og undervisning afhænger af elevernes alder, men vi har haft besøg i alle aldersgrupper.

Vores erfaring er dog, at elever fra 2. klasse og opefter får mest ud af et besøg hos os. Men vi tager imod børn fra 5 år. Dvs. børn der starter i skole den efterfølgende sommer.

 

Anmod om en rundvisning

For at lave en forespørgsel på en rundvisning skal I sende en mail til os (renosyd@renosyd.dk), hvor I kort fortæller:

  • Hvem er det, der henvender sig? (Skole, forening eller andet)

  • Hvilket besøgssted ønsker I? (Fx hvilken genbrugsplads)

  • Hvorfor ønsker I at besøge vores anlæg?

  • Hvor mange er I, der gerne vil på besøg?

  • Hvis det omhandler grupper af børn/unge, hvilken aldersgruppe/hvilket klassetrin hører de så til?

 

På den måde kan vi sammen planlægge et besøg, der passer til jer.

Anmod om en rundvisning