Virksomheder på genbrugspladsen

Betaling for erhvervsaffald på Renosyds genbrugspladser

Virksomheder er velkomne på Renosyds genbrugspladser, som du finder i oversigten her.

Som virksomhed betaler du i forhold til antallet af besøg på genbrugspladserne. Hvis du benytter genbrugspladserne jævnligt, tilbyder vi en fastkundeaftale, der inkluderer et antal besøg til en reduceret pris. Hvis du foretrækker at betale pr. enkeltbesøg, er prisen 160,- kr. pr. gang. 

 

Sådan virker ordningen

Vi fotograferer nummerpladerne på de biler, som kører ind på genbrugspladserne for at kunne fakturere alle virksomheder for det erhvervsaffald de afleverer. Hvis bilen er registreret til erhvervsmæssig brug, faktureres besøget som aflevering af erhvervsaffald.

Ét besøg koster 160 kr. ekskl. moms. Hvis du ved, at du kommer til at besøge genbrugspladserne flere gange i løbet af året, kan du vælge at indgå en fastkundeaftale, der inkluderer et antal besøg til en reduceret pris. En fastkundeaftale gælder for kalenderåret uanset hvornår på året du tegner abonnementet. 

Erhvervskunder med fastkundeaftale:
  Håndværkere, anlægsgartnere o.l. Øvrige
Antal besøg inkluderet i aftalen 24 stk. 8 stk.
Pris på aftalen 3.600 kr. 600 kr.
Pris pr. besøg udover inkluderede besøg 125 kr. 60 kr.
Erhvervskunder uden fastkundeaftale:
Pris pr. enkeltbesøg 160 kr.

(Alle priser er ekskl. moms)

 

Prisen afhænger af virksomhedstypen

Derudover vil der være et ekstra gebyr på 96,- kr. ekskl. moms pr. virksomhed til dækning af omkostningerne for modtagelse af farligt affald.

Du kan bestille din ønskede aftale ved at udfylde tilmeldingsformularen eller ved at kontakte Renosyd på telefon 8652 5211. Ved henvendelse bedes du oplyse virksomhedens adresse og P-nummer.

 

Disse vilkår gælder

 • Der betales for et kalenderår, uanset hvornår på året du tilmelder din virksomhed
 • Prisen på et abonnement samt antallet af besøg er fast, uanset hvornår på året du vælger at tilmelde dig et abonnement
 • Der afregnes for forbrug hvert kvartal
 • Hvis du tilmelder virksomheden til abonnementsordningen i løbet af kalenderåret, så kan allerede fakturerede besøg ikke konverteres til den nye abonnementsordning (derfor er det en fordel at tilmelde sig ordningen så tidligt på året som muligt)
 • Tilmelder du dig abonnementsordningen i løbet af kalenderåret, sendes der en faktura på dette køb med det samme
 • Hvis du ønsker at opsige abonnementet i løbet af et kalenderår, krediteres eventuelle resterende besøg ikke
 • Abonnementet kan overdrages fra ét p-nummer til et andet inden for samme virksomhed
 • Abonnementet kan ikke overdrages fra én virksomhed til en anden
 • Priser på abonnementet og enkeltkørsler justeres én gang årligt
 • Abonnementet bliver automatisk fornyet ved årsskiftet og faktureres i starten af det nye kalenderår
 • Du kan altid opsige dit abonnement, kontakt os på 86 52 52 11

 

Betaling med SMS

De 12 kommuner i Business Region Aarhus er gået sammen om at tilbyde en fælles ordning, hvor du kan betale pr. besøg ved at sende en SMS. Du kan læse mere om ordningen og tilmelde dig her.

 

Få svar på dine spørgsmål i vores FAQ

Der skal betales for alt affald, der afleveres af erhvervsvirksomheder på genbrugspladserne. Derfor sender vi en regning til alle biler, der er registreret til erhvervsmæssig brug. Men hvad med biler på papegøjeplader eller lejede biler? Find svaret i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål og svar, FAQ.

 

Hvad kan man aflevere på genbrugspladsen?

Virksomheder kan aflevere de samme typer affald som private borgere på genbrugspladsen op til 500 kg. affald pr. dag. Man kan komme på genbrugspladsen i registrerede køretøjer på op til 3.500 kg. totalvægt + trailer. Man kan ikke komme ind på genbrugspladsen med meget store varebiler, lastbiler eller traktorer, der ikke overholder vægtgrænsen. 

Farligt affald kan også afleveres på genbrugspladsen, men kun op til 200 kg. om året, og maks. 25 kg. pr. dag. Kontakt os venligst på forhånd, hvis du har behov for at komme af med en større mængde, eller affaldet fylder meget.

Pladsmanden kvitterer herefter for modtagelsen af det farlige affald, så virksomheden kan dokumentere, at det farlige affald er afleveret korrekt over for miljømyndighederne. Blanketten finder du her.

Se mere om farligt affald her