Eternit og asbest

Du kan få Renosyd til at hente asbest hjemme hos dig, men Renosyds kunder kan også aflevere op til 200 kg. asbest og eternit på genbrugspladsen om dagen svarende til 10 plader.

 

Aflevering skal finde sted i

Værdiparken Skanderborg
Sverigesvej 13
8660 Skanderborg

Genbrugspladsen i Odder
Skovdalsvej 26 A
8300 Odder

 

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 – 18.00

Weekender og helligdage: 09.00 - 16.00


Krav ved aflevering

  • Før ankomst til genbrugspladsen skal alle tagplader samt stumper af tagplader indpakkes i kraftig tæt plast. (Kravet gælder også asbestfrit eternit, da der ikke kan ses forskel)
  • Ved aflevering af tagplader skal du kontakte personalet på pladsen, der kontrollerer, at tagpladerne er forsvarligt pakket ind.
  • Personalet skal afvise kunder, der ikke har håndteret asbestaffaldet korrekt.
  • Du skal selv kunne læsse af, og ligge pladerne i de opstillede bigbags, da genbrugsvejlederne ikke må hjælpe til ved aflæsningen. Der er ingen løftegrej til rådighed.

 

Vil du have hentet hjemme hos dig selv?

Du kan købe bigbags i vores webshop. Der er to størrelser at vælge mellem. En lille bigbag til 0,5 ton og en stor til 1 ton asbestholdigt affald. 

Når du har købt din bigbag og fyldt den derhjemme, skal du bestille os til at afhente bigbag'en. Husk at bestille afhentning senest fredag kl. 12 før afhentningsugen.

→ Besøg vores webshop, og køb bigbags

Bestil afhentning af bigbags i vores selvbetjening

Klik her, og læs mere om bigbags

 

Har du stor mængder asbestaffald?

Hvis du har brug for at aflevere mere end 500 kg. skal du kontakte en vognmand (hvis ikke du selv har lastbil), der kan aflevere affaldet på Affaldscenter Skårup med strop eller gaffel.

Alt affald skal være emballeret i to lag plast, mærket "Asbest" og stablet på paller. Du skal selv afregne for deponeringstakst og transport med en evt. vognmand.

Før levering af asbest med vognmand til Affaldscenter Skårup, skal du deklarere affaldet på en affaldsdeklaration. Vognmanden må først levere affaldet, når du har modtaget en godkendt deklaration fra Renosyd.

Udfyld affaldsdeklaration til Renosyd her

Mine affaldsordninger

Hos Renosyd ser vi på det, vi alle sammen smider ud, som værdi i stedet for affald. Det gør vi, fordi der er værdi i affaldet, hvis vi sorterer,...

Læs mere

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf. 86525211 eller via selvbetjeningen.

Læs mere