Pressemeddelelser 27. apr 2017, 10:58

Fremtiden peger på samarbejde

En spejderhytte i Ry var lørdag den 22. april 2017 den perfekte ramme for diskussion og idéudvikling i forhold til, hvordan frivillige organisationer i Skanderborg og Odder kommuner i fremtiden kan samarbejde med Renosyd om affald til genbrug.

Læs mere
Pressemeddelelser 05. apr 2017, 10:58

Renosyd styrker centrale forretningsområder

Renosyd har styrket virksomhedens fokus på salg, kunder og forretningsudvikling ved ansættelse af to nye ledere. Claus Siim Johnsted er ansat som leder for salg og kundeservice, mens Lotte Mørk Andersen er ansat som chef for drift og udvikling.

Læs mere
Pressemeddelelser 30. mar 2017, 12:32

10 TON GENBRUG PÅ 4 TIMER

Lørdag d. 25 marts fejrede Renosyds genbrugsbutik Værdicentralen sin to års fødselsdag. Mere end 1000 kunder lagde vejen forbi og sørgede for at samlet 10 tons affald fik ny værdi. Fremtiden byder på endnu mere samarbejde og genbrug.

Læs mere
Pressemeddelelser 01. feb 2017, 12:32

MATERIALEPAS VISER VEJEN FOR GENBRUGSBYGGEMATERIALER

Der er god forretning og sund fornuft i at genbruge byggematerialer, og hos mange boligejere er det i stigende grad populært at bygge med genbrugsbyggematerialer. Blandt andet fordi den gode historie opstår og genfortælles når gamle vinduer, døre, gulve eller andet få nyt liv i et byggeprojekt. For at kunne fortælle hele historien, kræver det dog, at viden overleveres, når byggematerialer genbruges og skifter ejer.

Læs mere
Pressemeddelelser 25. jan 2017, 12:32

Værdier på netauktion

Renosyds genbrugsbutik Værdicentralen starter året ud med et nyt spændende tiltag og går i luften på en netauktion for genbrugsvarer..

Læs mere
Pressemeddelelser 30. aug 2016, 12:32

Fortidens værdier undersøges i Skårup

I en ikke så fjern fortid endte meget af det affald, der blev indsamlet i Renosyds område med at blive gravet ned i jorden på deponiet i Skårup. Sammen med samarbejdspartnere er Renosyd nu i gang med at grave i fortiden for at teste, hvilke værdier der ligger gemt. Projektet er delvist finansieret af miljøstyrelsen.

Læs mere
Pressemeddelelser 01. jun 2016, 12:32

Samarbejde kan være fremtidens varmekilde i Skanderborg

Et fællesejet varme- og elproduktionsselskab kan blive en realitet. Skanderborg-Hørning Fjernevarme A.m.b.a. og Renosyd I/S har i slutning af maj underskrevet en hensigtserklæring. Derfor skal der nu arbejdes på at afklare og belyse økonomiske og miljømæssige konsekvenser for såvel varme- som affaldskunder i et sådant samarbejde.

Læs mere

Renosyd

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Her finder du os

Vi glæder os altid over et besøg. Her kan du se hvor nemt du finder os. Renosyd I/SNorgesvej 138660 Skanderborg Tlf.: 8652 5211 CVR 13523584EAN...

Læs mere

Hold dig orienteret om alt det der foregår hos Renosyd

Der sker mange ting hos Renosyd og for dig som kunde, har det rigtig mange fordele at have fingeren på pulsen. Vi forventer at udgiver ca. 10...

Læs mere

Kontaktpersoner

Her kan du se hvem der er presseansvarlig ved Renosyd.

Læs mere