Pressemeddelelser 10. jan 2018, 10:24

Fashion Weeks hos Værdicentralen: Fra LAS til LUX

D. 27. januar afholder Værdicentralen tøjbyttemarked i forbindelse med en kampagne, der i januar og februar måned sætter fokus på mode, genbrugstøj og re-design i et miljømæssigt perspektiv.

Læs mere
Pressemeddelelser 03. jan 2018, 10:26

Ny bestyrelse valgt i Renosyd

D. 2. januar konstituerede den nye bestyrelse i Renosyd sig. Den nyvalgte bestyrelsesformand ser frem til at arbejde målrettet med Renosyds forretningsstrategi.

Læs mere
Pressemeddelelser 14. dec 2017, 09:00

Julelys i 75 meters højde på Norgesvej

Renosyd glæder sig hvert år i december måned til at tænde de julelys, der sidder på energianlæggets 75 meter høje skorsten.

Læs mere
Pressemeddelelser 06. dec 2017, 15:00

Ny model for erhvervslivets besøg på genbrugspladserne

Fra den 1. januar får virksomheder mulighed for at betale pr. gang, når de besøger Renosyds genbrugspladser. Samtidig indfører Renosyd nummerpladegenkendelse for erhvervsbiler.

Læs mere
Pressemeddelelser 11. okt 2017, 10:40

Samarbejde skal sikre genbrug til alle

På Renosyds genbrugspladser indleveres der hver dag affald, der kan genbruges. Men hvem er interesserede i det, og hvordan skal det fordeles? Det skal nye principper for samarbejde mellem Renosyd og frivillige organisationer give svaret på. I slutningen af oktober inviteres alle med interesse i affald til genbrug til møde med henblik på at indgå en række konkrete aftaler.

Læs mere
Pressemeddelelser 20. sep 2017, 10:50

Mere service for samme pris

Renosyd udvider åbningstiderne på genbrugspladserne i 2018 med start i marts (påskeferien). Det betyder, at pladserne i Galten, Ry og Hørning holder søndagsåbent, samt at Odder genbrugsplads og Værdiparken i Skanderborg kan besøges på alle forårets helligdage. Serviceudvidelsen vil ikke kunne mærkes på kundernes pengepung.

Læs mere
Pressemeddelelser 19. sep 2017, 10:50

Dansk drift upåvirket af norsk skraldekonkurs

RenoNorden AS, der håndterer affaldsindsamling for kommuner i hele Skandinavien, har mandag d. 19. september 2017 indgivet konkursbegæring til fondsbørsen i Oslo. Konkursen påvirker ikke det danske driftsselskab RenoNorden A/S, der bl.a. varetager affaldsindsamlingen af restaffald og emballager i Renosyds område.

Læs mere

Renosyd

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Her finder du os

Vi glæder os altid over et besøg. Her kan du se hvor nemt du finder os. Renosyd I/SNorgesvej 138660 Skanderborg Tlf.: 8652 5211 CVR 13523584EAN...

Læs mere

Hold dig orienteret om alt det der foregår hos Renosyd

Der sker mange ting hos Renosyd og for dig som kunde, har det rigtig mange fordele at have fingeren på pulsen. Vi forventer at udgiver ca. 10...

Læs mere

Kontaktpersoner

Her kan du se hvem der er presseansvarlig ved Renosyd.

Læs mere